Cevizi dise dokunur sekilde rondodan gecirip ic harci icin ayirin.
Tüm malzemeleri karıştırılıp kulak memesi yumuşaklıgında hamur yugrulur.
Hamurunuzuzdan ceviz böyülügünde bezeler edin.
Küçük bezeler oval şeklinde elinizle acip düzeltilir.
Bıçak yardımıyla kenarlarina esit sekilde 3-4 kesikler ortaya varmayacak sekilde kesikler atılır.
Ortasına ceviz veya finfikda kullana bilirsiniz .
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar kızartılır.Daha önceden hazırlanıp sogutulmuş şerbet üzerine gezdirilir .Elvan arkadasim hazirladi bu nefis tatliyi.
Benim blogum benim emegim benim tariflerimi kimseye izinsiz yayinlama hakkini vermiyorum.
ReplyDeleteBu blogu acarken yemin verdiniz söz verdiniz .Asla kimsenin emeklerine saygisizlik etmeyeceginize dahil ama tutmadiniz .Kendizde emek harcayip kendi tariflerinize yayinlamak yerine hirsizligi sectiniz sizi sikayet ediyoruz ve en kisa zaman da mahkemede görüsecegiz .Korkmayin en kisa zamanda sizin evinizin adresine kadar elimizde olacak .Hirsizligin bedeline gelince ben ce bir internetten arastirin ne yapmissiniz kendinize .