IMRAN ABLAMIN Lokmalari
malzeme
- Lokma Tatlısı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı un
- Yarım paket yaşmaya
- 2 çorba kaşığı tozşeker
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı süt
- 1 adet yumurta
- Su
Şerbeti için: - 4 su bardağı tozşeker
- 2,5 su bardağı su
Imran abla bubün serbet yapmamis ama cok güzel olmuslar ellerine saglik
NIMET ablamin bag yaprak sarmasi zeytin yagli kavrulmus soganlar ,piric,tuz , bol nane,maydonoz,zeytin yag ,kirmizi pul biber Ben genelde kiymali harcini hazirlarim. Ama zeytin yaglida cok nefis olmus Nimet ablanin ellerine saglik
ELMALI KEK
malzeme
- 1 baddak pudra sekeri
- 2 yumurta
- 2kasik margarin
- 1 tatli kasik kabartma tozu
kek kalibina margarin sürüp hamamuru esit sarta ellen düzeltilir.
Soguduktan sonra kavrulmus elmalar ve kirema
Iciicin elmalarin kabuklarini soyup 2 kasik margarin de kavur
yarim cay bardak soguyunca seker
POGCA
malzeme
- 4su bardak un
- 1 tane yas maya
- 2 tane yumurta beyazi
- 1 caybardak yogurt
- 1 cay bardak sivi yag
- 1 cay bardak ilik süt
- 1 tatli kasik seker
- tuz
No comments:
Post a Comment