malzeme
- hazir milföy hamuru
- hazir pudings kereme (Paradies Creme )
- antep fistigi
- pudra sekeri
- 1 tane yumurta
hazirlanimi
- Önce pudingini paketin ardindaki gibi hazirlayalim tarifdeki gibi soguk sütle mikserle cirpin
- Milföy hamurlari tezgahin üzerine serilir ve 1 cm kalinliginda ince seritler
- Kesilen hamurlar kaliplarinin üzerine kaliplarin agiz kisminda bosluk kalacak sekilde baslanarak 2.kat da üzerine gelecek sekilde sarilmaya baslayin.
- islem kalibin en alt kismina kadar sarilir.
- kaliplarin üzeri hamurla sarildiktan sonra yumurtayi karistirip sürün.
- Yagli kagit serilmis firin tepsisinin üzerine yerlestirilip 200 derecelik önceden isitilmis firinda alti üstü kizarana kadar pisirirler .
- Hazirladiginiz pudingi tatli kasigi ile icine katip uclarini antep fistigi ,cikolata kiriklar ve ya hindistan cevizi ne batirin.
- Pudra sekerinide üzerlerine servise hazir.
No comments:
Post a Comment