Malzeme
- 3 adet yumurta
- 1,5 su bardağı şeker
- 2 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 3/4 su bardağı mısırözü yağı
- 1 su bardağı yoğurt veya süt
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
Yapılışı:
- Yumurtalarla şekeri iyice çırpın.
- Diğer malzemeleri sırasıyla katıp, çırpın.
- Kek kalıbını yağlayıp unlayin , hamuru boşaltın.
- Isıtılmış fırında (170 °C) pişirin.Soguma ya birakin.
- Üzerine : cilekler yikanip ortadan ikiye bölünür ve kekin üzerine konurlar .En üste jöle cilek aromali genel de tarifi paketin üzerin de yazilidir Afiyet olsun.Ellerine saglik Fatma yaz pastasi harikaydi
No comments:
Post a Comment