krep tarifi

Friday, November 20, 2009

GÜLLAC

GÜLLAC

malzeme

  • 1 paket güllac 500 gram kadar
  • 3 bardak seker
  • 1,5 litre süt
  • 1 nar taneleri
  • 1 su bardak cekilmis ceviz


HAZIRLANIŞI :

  • Sütü ısıtın. 3 su bardagı toz şekeri ilave edip, kaynatın.
  • Geniş bir tepsiye güllaclari siralayin her katin arasina süt dökün
  • Güllaçları parçalara ayırıp, bu tepsinin içinde ıslatın.
  • Ortasına dövülmüş cevizi koyun.
  • Yanlarını ortada toplayıp, katlayın.
  • Nar tanelerini üzerine ilave edin
  • Katladığınız güllaçları başka bir tepsiye dizin. Soguk servis yapın.

Posted by krep tarifi at 4:40 PM
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest
Labels: S, Tatlilar, ütlü Tatlilar

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Pratik Krep Tarifleri

  • krep tarifi

Followers

Blog Archive

  • ►  2010 (228)
    • ►  October (5)
    • ►  September (25)
    • ►  August (24)
    • ►  July (14)
    • ►  June (18)
    • ►  May (34)
    • ►  April (29)
    • ►  March (26)
    • ►  February (27)
    • ►  January (26)
  • ▼  2009 (195)
    • ►  December (26)
    • ▼  November (21)
      • KURBAN BAYRAMI
      • EV BAKLAVASI ve kabak tatlisi
      • nim lenmisim
      • VİŞNELİ KEK
      • sebze yemekleri
      • BADEMLI REVANI
      • GÜLLAC
      • ŞEKER PARE
      • havuclu kek
      • cevizli cikolatali kek
      • GÜL TATLISI
      • yaprak sarma etli
      • kurabiyelerim
      • Domuz Gribi - Domuz Gribi Belirtileri
      • fistikli kek
      • ÇAYLI KEK
      • krep tarifi
      • MERCIMEK CORBASI
      • KARIDAS Kizartmasi
      • kabak dolma
      • ispanakli fistikli kek
    • ►  October (27)
    • ►  September (19)
    • ►  August (4)
    • ►  July (11)
    • ►  June (15)
    • ►  May (27)
    • ►  April (10)
    • ►  March (14)
    • ►  February (9)
    • ►  January (12)
  • ►  2008 (2)
    • ►  November (2)

About Me

krep tarifi
View my complete profile
Simple theme. Powered by Blogger.