Friday, June 26, 2009

yaz pastasi


YAZ PASTASI
malzeme
  • 3 tane yumurta
  • 3 yemek kasik su
  • 125 gram seker
  • 125 gram un
  • 1 tatli kasik kabartma tozu

kiremasi

  • 1 paket puding paradis tozu
  • 2 bardak soguk süt
  • 2 tane vanilya sekeri

üzeri icin meyvali jel

  • dondurmalarin üzerine kullanilan 800 gramlik meyve karisimi
  • 1 tane jelatin paketin üzerin deki su miktari
yapilisi

  • Su ile yumurtalar cirp ve diyer malzemeleri ilave edip devam cirp .
  • 200 derece firinda 20 dakika pisir.
  • Kelebce sini cikarma dan sogumaya birak.
  • 2 bardak soguk sütlen puding tozunu vanilya sekerini de ekleyip cirp
  • Firindan cikan sogumus kekin üzerine hazirladiginiz pudingi sür .
  • Üzerrinin jel paketlerinin üzerlerinde ne kadar su ve seker katilmasi gerek tigini yazíyor.
  • Jeli pazirlayin ve üzerine meyvali karisimi karistirin.
  • Pudin gin üzerine jeli düküp sogumasini bekleyin.
  • Kelebce pas ta kalibindan cikarip dilimleyip servise hazir

AFIYET OLSUN

No comments:

Post a Comment