YAZ PASTASI
malzeme
- 3 tane yumurta
- 3 yemek kasik su
- 125 gram seker
- 125 gram un
- 1 tatli kasik kabartma tozu
kiremasi
- 1 paket puding paradis tozu
- 2 bardak soguk süt
- 2 tane vanilya sekeri
üzeri icin meyvali jel
- dondurmalarin üzerine kullanilan 800 gramlik meyve karisimi
- 1 tane jelatin paketin üzerin deki su miktari
- Su ile yumurtalar cirp ve diyer malzemeleri ilave edip devam cirp .
- 200 derece firinda 20 dakika pisir.
- Kelebce sini cikarma dan sogumaya birak.
- 2 bardak soguk sütlen puding tozunu vanilya sekerini de ekleyip cirp
- Firindan cikan sogumus kekin üzerine hazirladiginiz pudingi sür .
- Üzerrinin jel paketlerinin üzerlerinde ne kadar su ve seker katilmasi gerek tigini yazíyor.
- Jeli pazirlayin ve üzerine meyvali karisimi karistirin.
- Pudin gin üzerine jeli düküp sogumasini bekleyin.
- Kelebce pas ta kalibindan cikarip dilimleyip servise hazir
AFIYET OLSUN
No comments:
Post a Comment