- 2 kilo kuşbaşı dana eti
- 4 orta boy patates
- 1 yemek kaşık domates salçası
- 1 yemek kaşık biber salçası
- 2 dis sarimsak
- 2 cay kasik kimyon
- 2 tatli kasik tuz
- 2 cay kasik kekik
- yarim demet maydanoz
hazirlanisi
- Etleri pişene kadar suda haşlayıp, sonra biraz kendi yagıyla kavurun.
- Patatesleri soyup küp ,küp dilimleyin.
- Kizgin yagda kizartin.
- Kavurdugunuz eti bor camin icine alin.
- Tencereye kavurmadan kalan yagin üzerine salcalarinizi sarimsak ve baharatinizida ekleyip üzerine 1,5 bardak su ekleyin.Hafif kaynayinca maydanozunuda dograyin icine.
- Kizarmis patateslerinizide etin üzerine alin.
- Hazirladiginiz salcali sosu ilave edin .
- Ben kasar rendeleyip firinda 15-20 dakika kadar pisirdim
No comments:
Post a Comment