Tuesday, August 24, 2010

REVANi TARIFi

revani tarifi nefis bir tarif malzeme
  • 4 tane yumurta
  • 1 bardak yogurt
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 1 tane kabartma tozu
  • 2 su bardak irmik
  • 1 su bardak toz seker
  • 1 su bardak un
  • 1 su bardak ay cicek yagi
  • yarim limon
  • yarim cay bardak kadar hindistan cevizi

serbeti icin

  • 3 su bardak seker
  • 4 su bardak su
  • yarim limon suyu

hazirlanisi

  • Serbetinizi kaynatin.
  • Sogumaya birakin .
  • Yumurta ve yagi yogurdu cirpin.
  • Diyer malzemeleri siray la katip devam cirpin.
  • Borcaminiza yaglayip unlayin.
  • Kivami borcamin icine katip 175 derecede pisirin..
  • Sogumus serbeti ilik tatlinin üzerine dökün..
  • Üzerine hindistan ceviri afiyetler olsun.

No comments:

Post a Comment