- yarim kereviz
- yarim limon
- 1 su bardak cekilmis ceviz
- 3 su bardak süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 2-3 yemek kasik zeytin yagi
- 1 sap dere otu
- tuz
hazirlanisi
- Kerevizin kabugunu soyup rendeleyin
- Limon suyunu kerevizin üzerine sikip karistirin
- Yogurdun icine diyer malzemeleri katip cirpin.
- Kerevizle yogurduda karistirin servise hazir
Lahana salatasi
malzeme- yarim beyaz lahana
- 1 -2 tutam dere otu
- 3 yemek kasik elma sirkesi
- 1 cay kasik tuz
- 4 yemek kasik aycicek yagi
hazirlanimi
- Lahanayi rendeleyin üzerine.
- Dere otunu dograyin
- Sirke ve tüm malzemeleri katip karistirin.
Makarna salatasi
- 2 su bardak top makarna (ev makarnasi hazir degil)
- 2 dis sarimsak
- 1 kilo yogurt
- 2-3 sap maydonoz
- tuz
hazirlanimi
- Makarna yi tencereye su koyup haslayin.
- Suyunu süzdürün soguyunca.
- Yogurt , tuz ,maydonozu dograyin,sarimsagida katip cirpin .
- Makarnanin üzerine katip karistirin.
No comments:
Post a Comment