tabani icin malzeme
- 250 gram un
- 1 tane yumurta
- 150 gram toz seker
- 1 tane vanilya sekeri
- 100 gram yumusak margarin
- 100 gram rendelenmis ceviz
- 2 yemek kasik yogurt
ici icin
- 1 Pck. Dr. Oetker Käsekuchen Hilfe (peynir pastasinin mayasi )
- 150 gram seker
- 500 gram Speisequark (Magerstufe) (süzme yogurt yagsiz )
- 150 gramyogurt
- 2 tane yumurta
- 3 yemek kasik süt
üzerine
- 2 tane konserve mandalina
hazirlanisi
- Tabaninin hamurunu yugurup yagladiginiz tepsiye elinizle cemberine de düzgünce yerlestirin.
- Yumurtayi beyazindan ayirin.
- Yumurta sarisi ,yogurt,Quark ,süt,Peynir mayasi ve sekeri iyice mikserlen cirpin.
- Yumurta beyazini ayri bir kapta iyice kar beyaz oluncaya kadar cirpin.
- Diyer cirptiginiz malzemenin icine yumurtanin beyazinida katip devam cirpin.
- Borcamin icine hamurun üzerine kivami dökün.
- mandalinanin suyunu süzdürün.
- üzerine mandalina lari siralayin 170 derecede pisirin 65 dakika kadar pisme süresi
- Ben resmini cekmeye firsatim olmadi suyu ve nisasta kullandim üzerine jel yaptim parlak görüntü veriyor
No comments:
Post a Comment