Wednesday, March 24, 2010

sucuk mantarli Pizza

Pitzza kasarli sucukluhamurunun malzemesi
  • 1 kilo un
  • yarim su bardak aycicek yagi
  • 1 tatli kasik tuz
  • 1 tatli kasik seker
  • 1 tane yas maya
  • ilik su aldigi kadar

sosu

  • 2 tane sogan
  • 1 kutu domates suyu
  • 2 dis sarimsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 kasik domates salcasi
  • yarim cay bardak aycicek yagi
  • yarim cay bardak su

üzeri icin

  • mantar, sucuk ,kasar

hazirlanimi

  • Suyu yavas yavas ekleyip yumusak bir hamur elde edin.
  • Hamurunuzun üzerini kapatip 10 dakika dar dinlenmeye birakin.
  • Sosunu sogan ve sarim sagi soyup dograyin maydonozuda mutfak robotundan tüm malzemeyi gecirin
  • Tepsinize hamuru 4 parcaya bölün.
  • 1 parcasini tepsiye yag damlatip acin .
  • Sosunuzdan her tarafina kasikla gezdirin.
  • Kasardanda hertarafina koyun.
  • Kasarin üzerine sucuk ve mantar 170 derecede pisirin .Nefis bir lezlet Pitza nizin sosu cok önemli leziz bir pitza istiyorsaniz deneyin sevgiler .

No comments:

Post a Comment