- 1 kilo un
- yarim su bardak aycicek yagi
- 1 tatli kasik tuz
- 1 tatli kasik seker
- 1 tane yas maya
- ilik su aldigi kadar
sosu
- 2 tane sogan
- 1 kutu domates suyu
- 2 dis sarimsak
- 1 tutam maydanoz
- 1 kasik domates salcasi
- yarim cay bardak aycicek yagi
- yarim cay bardak su
üzeri icin
- mantar, sucuk ,kasar
hazirlanimi
- Suyu yavas yavas ekleyip yumusak bir hamur elde edin.
- Hamurunuzun üzerini kapatip 10 dakika dar dinlenmeye birakin.
- Sosunu sogan ve sarim sagi soyup dograyin maydonozuda mutfak robotundan tüm malzemeyi gecirin
- Tepsinize hamuru 4 parcaya bölün.
- 1 parcasini tepsiye yag damlatip acin .
- Sosunuzdan her tarafina kasikla gezdirin.
- Kasardanda hertarafina koyun.
- Kasarin üzerine sucuk ve mantar 170 derecede pisirin .Nefis bir lezlet Pitza nizin sosu cok önemli leziz bir pitza istiyorsaniz deneyin sevgiler .
No comments:
Post a Comment