- 1 paket ücgen yufga (24 tane cikiyor )
- yarim pirasa
- 2 tane tavuk göysü
- 1 su baedak bezelye
- 1 su bardak misir
- 1 tane kirmizi dolmalik bibere
- 1 tane havuc
- 1 tane sogan
- 3 yemek kasik aycicek yagi
- tuz
- karabiber
kizartmak icin aycicek yagi
hazirlanimi
- Pirasa yikayin sogani soyup incecik dograyin
- Tavuk göysünü haslayin .
- Tavuk etini ve biberi kücük kücük dograyin
- Havucu tiraslayip rendeleyin
- Ben konserve bezelye misir kullandim sudan gecirdim.
- Yagi tavanin icine alin ve tüm malzemeleri kavurun.
- Tuzunu ve karabiberini ekleyip sogumaya birakin
- Malzemeden yufganin arasina koyup sarin
- sardiktan sonra 1 sat kadar serin bir yerde dinlensin böreginiz .
- Tavanin icine kizgin yag katip sagli sollu kizartin
No comments:
Post a Comment