Tuesday, April 27, 2010

Pudingli hashasli pasta




malzeme tabaninin
  • 400 gram un
  • 1 cay kasik kabartma tozu
  • 1 yarim cay bardak cekilmis findik
  • 100 gram toz seker
  • 1 tutam tuz
  • 1 tane vanilya sekeri
  • 200 gram tereyag
  • 2 tane yumurta

arasinin kiremasinin malzemesi

  • 750 gram süzme yogurt (magerkuark )
  • yarim limonun kabugu rendelenmis hali
  • 2 tane yumurta
  • 1 paket vanilyali puding tozu (suguk suda cirpinanlardan )
  • 100 gram erimis tere yag
  • ..((1 yumurta sarisi kalblarin üzerine ))

üzerinin hashasi

  • 500 gram scwartau Mohn -Bak (kara hashas sürtülmüs )
  • 3 tane yumurta
  • 3 yemek kasigi süt

hazirlanisi

  • Tabaninin malzemelerini bir kabin icinde yugurun.
  • en az yarim saat üzeri kapali soguk bir yerde bekletin.
  • Ben borcam lullandim dik dörtgen icine esit sekilde hamuru yayin.
  • Arasinin malzemesini mikserlen iyice cirpin.
  • Hamurun üzerine esit sekilde kasikla yayin.
  • Üzerinin hashasini da tüm malzemeyi derin bir kabin icine alip cirpin.
  • Pudingin üzerine de hashasli karisimi kasikla hertarafina yayin.
  • Ayirdiginiz hamuru üzerine merdaneylen acip seritler kesip tamamlaya bilirsiniz .
  • Ben kalp kurabiye kalipbini kullantim üzerine yumurta sarisi sürün kalblerin.

No comments:

Post a Comment