malzeme
- yarim muz
- 1 tane elme
- üzüm
- 1 tane armut
- yarin dilim karpuz
- yarim dilim kavun
- yarim portakal
- ananas (konseve kullandim )
- yarim cay bardak portakal suyu
- 4-5 yaprak taze nane
- 2 yemek kasik üzüm pudra seker
- üzerlerine börtlen ve taze nane
hazirlanisi
- Portakali soyup zarli kabugunu cikartin.
- Elma ve armutun kabugunu soyun küp ,küp dilimleyin.
- Naneyi incecik icersine dograyin
- Karpu ve kavunuda kücük dilimleyin.
- Üzüm ve varsa diyer meyvelerde olur.
- Ben konsevesini kullandim ananasin.
- Portakal suyunda üzüm pudra sekerini cirpip salataya katip karistirin.
- Kaselere koyup üzerlerine nane ve börtlenle servis yaptim.
- En az 6-7 kase cikiyor salatasi
- En az üzeri kapali buz dolabin da yaklasik yarim saat beklerse soguk dahada güzel oluyor.
No comments:
Post a Comment