Monday, September 27, 2010

pirinçli pazı yemeği


pazı yemeği

malzeme
  • 1 Adet orta boy kuru sogan
  • 1 Yemek kaşık salça
  • 2 Yemek kaşık sıvı yag
  • 2 Demet pazı yapragi
  • 1 cay bardak pirinc
  • 1 Çay kaşık tuz
  • Sıcak su
  • 1 dis sarimsak
Yapılışı


  • Pazılar ayıklayip yapraklari yikayip iccecik dograyin
  • Dograyin incecik kuru soganni ve sıvı yagda salça ile birlikte kavurun .
  • Ardından pazı yapraklarinida ilave edin tencereye.
  • Biraz  kavruldutan sonra sıcak su ,tuz ve pirincide ilave edip yaklasik 20 dakika  kadar pişmeye bırakın.
  • Ben yanina sarimsakli yogurt ile servis yaptim .

1 comment:

  1. Benim resmim benim tariflerim hirsiz lik bir suctur bir an önce bu blogu kaldirmanizi öneririm.

    ReplyDelete