Saturday, January 16, 2010

Donauwelle

Donauwelle
malzeme
  • 250 gram margarin
  • 150 gram toz seker
  • 6 tane yumurta
  • 350 gram un
  • 1 su bardak fisne
  • 1 pk kabartma tozu

kiremasi icin

  • 1 paket vanilya puding tozu
  • 2 paket süzme kaymakli yogurd 400 gram(schmand )

hazirlanisi

  • Yumurtayi,seker ve margarinle cirpin.
  • Ununuda katip iyice cirpip yaglayip unladiginiz tepsiye dökün
  • Üzerine cekirdegi cikarilmis fisneleri sirala ve firina 170 derece firinda pisirin
  • Kek firindan cikin ca sogusun.
  • Kiremasini tarifine göre pudingi kaynatin .
  • Yogurdu da icine cirpin firindan cikan kekin üzerinesicak puding karisimi esit sekilde dökün.

No comments:

Post a Comment