- 1 paket kakaolu bisküvi
- 1 paket kirem santi
- soguk süt
- 1 tane yumurta
- yarin cay bardak kakao
- yarim cay bardak süt
- 1 yemek kasik tereyag
- hindistan cevizi
- nar
hazirlanisi
- ilk öncekirem santinizi tarifi üzerinde yaziyor sütlen cirpin .
- 1 paket kirem santiye 2 bardak süt yaziyordu ben tarifine göre hazirladim.
- Kare borcama bisküvileri siralayin kiremanin yarisini bisküvilerin üzerine sürün.
- Yine bisküvi siralayin kiremanin üzerine kalan kiremeyi sürüp bisküvileri siralayin.
- Üzerine kücük bir tencereye tereyagi süt ve kakao yu karistirin .
- Kisik atese loyup karistirin ayni zamanda kaynamaya baslayinca ocaktan alin ve ilimaya birakin.
- Sos iliyinca 1 yumurtayi icine kirip cirpin iyicene .
- pastanin üzerine hertarafina esit sekilde dökün .
- hindistan cevizi de esit sekilde hertarafina döküp kestikten sonra nar taneleri
- Pastayi bir gün önce hazirlayin buzdalabinda en az 6 saat kadar dinlensin
No comments:
Post a Comment