- 2 litre süt
- 20 yemek kasik toz seker
- 22 yemek kasik irmik
- 1 yemek kasik nisasta
- 2 tane vanilya sekeri
- 24 tane kakaolu bisküvi
- 5 yemek kasik hindistan cevizi
- 1 tatli kasik karcin
hazirlanisi
- Derin birtencerenin iicine sütü katin.
- Nisasta ,irmik ,vanilya sekeri ve sekeri katip iyice karistirin .
- Ocagin altini orta atesse getirip sürekli karistirarak karistirin.
- Borcamin icine yarisini dökün.
- Üzerine kakaolu bisküvileri siralayin.
- Kalan muhallebiyide bisküvilerin üzerine katin ve hindistan cevizini tarcinida serpistirin.
- Soguk bir yerde en az 2 saat bekletip servis yapin.
cevizli kek
- 250 gram un
- 200 gram margarin
- 200 gram seker
- 4 tane yumurta
- 1 tane vanilya sekeri
- yarim su bardak cekilmis ceviz
- 1 tatli kasik tarcin
- yarim paket kabartma tozu
- yarim limonun suyu
- 1 fiske tuz
hazirlanisi
- Margarin ,seker ve yumurtayi iyice cirpin.
- Diyer malzemeleride katip iyice cirpin.
- Sikikon kalibin icine 1 er yamek kasik katip 170 derecede pisirin.
53. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİNE GÖNDERIYORUM
http://porselendemlik.blogcu.com/
No comments:
Post a Comment