- 450 gram un
- 1 cay kasik tuz
- 20 gram yas maya
- 230 ilik su
- 2 yemek kasikzeytin yagi
üzerisi icin
- 1 doze konserve ton balik
- 1 kuru sogan
- 1 domates kabugu soyulmus
- 1 dis sarimsak
- 1,5 su bardak domates suyu
- 400 gram pitza kasari
- 2 tatli kasik pitza baparati
hazirlanisi
- Hamuru yugurup 4 de bölün yuvarlak beze edip üzerini kapatin
- Domates suyuna ben az miktar su kattim.
- Sodani kücük dograyin .
- Domatesin kabugunu soyup küp küp dograyin sarimsagive baharati karistirin
- Bezeyi merdaneyle acin ve catalla her tarafina batirin.
- dometes li karisimda her tarafina esit sekilde dagitin.
- kasri domatez suyunun üzerine.
- Baligida en üste ben kalan kasarida üzerlerine dagittim .
No comments:
Post a Comment