malzeme
tabani icin
- 250 gram yulaf bisküvü ( Vollkorn-Butterkekse )
- 1 su bardak ceviz
- 1 memek kasikgi tereyagi
- 1 paket vanilya puding
pudinginin malzemesi
- 2 paket vanilya puding tozu (kaynar sütle hazirlananlardan )
- Süt dü pudin paketin arkasindaki ml kadar kullanin
- seker pudin tarifindeki gram kadar kullanin
- 1 paket schmand (kirem peynir)
üzeri icin
- cibuk cikolata lar
hazirlanimi
- Bisküviyi rondodan gecirin.
- Cevizide rondodan gecirin.
- Yag va hazir 1 paket pudingle iyice tüm yugurun.
- cemberli kaliba güzelce bastirarak tabanini yerlestirin.
- Puding gin arkasindaki tarife göre 2 paketpudingi süt ve seker katip hazirlayin.
- icine 1 paket schmand katip cirpin.
- Cemberli kalibin icine pudingide ilave edip 170 derece firinda 6-8 daki ka pisirin.
- üzerine cikolata cubuklari bicakla sesip aralikli koyup firina devam 3-4 dakika kadar pisirip sogumaya birakin.
No comments:
Post a Comment