malzeme
- 4 yumurta
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 paket kabartma tozu
- Limon kabuğu rendesi
Serbeti için
- 5 su bardağı su
- 4 su bardağı toz şeker
- Yarım limon suyu
Yapılışı
- ilk önce şerbeti kaynatırız.
- Derin bir kabin icinde kek hazırlar gibi hamurumuzu miselen hazırlarız fırına süreriz.
- 175 derecede pisirin.
- Piştikten sonra şerbetimizi ılık olarak dökeriz.
- Soğuduktan sonra servis yapılır.
- Arkadasim Meryem hazirladi revaniyi biz cok beyendik tam puan.
- Üzerinehindistan cevizi rendelenmis tatmamlayin
- . Afiyet olsun
No comments:
Post a Comment